Despre

Salut, numele meu este Daniel, am 22 de ani și îți urez bun venit pe blogul meu. Acest blog a fost creat din dorința de a călători, o dorință pe care am avut-o pentru prima dată în urmă cu mulți ani. Deși Travellor este un proiect care are deja o vechime de doi ani, acesta nu s-a ridicat la standardele pe care mi le-am propus, iar din acest motiv am decis să schimb direcția acestuia, transformând-ul dintr-o simplă galerie de imagini într-un blog desăvarșit (din nou).

Îmi place să hoinăresc prin lume, fie că e vorba de un sat cu 10 locuitori sau de un oraș cu trei sute de mii. Cu toate că majoritatea celor pe care îi cunosc sunt fie cu familii, fie au pe cineva alături și au planuri să își ia viața mai în serios, am preferat să fac ceea ce am crezut eu că e mai bine, sau mai bine zis, ceea ce am crezut că îmi place cel mai mult. Iar ceea ce îmi place mie cel mai mult poate fi observat aici, pe această pagină.  
  
Pe lângă imaginile și locurile pe care vi le voi prezenta, voi încerca să includ și anumite date istorice despre localitățile și monumentele pe care le-am vizitat. Această pagină nu trebuie folosită ca o sursă de inspirație pentru alte proiecte cu temă istorică și care presupun o abordare mai profundă a unui anumit subiect. Deși îmi doresc să creez o pagină care să conțină cât mai multe informații despre localitățile vizitate, se poate ca sursele folosite să fie unele eronate, iar din acest motiv vă invit să 'corectați' orice greșeală descoperiți, prin a îmi sugera eroarea produsă și o sursă care credeți că este mai de încredere. Proiectul este unul în desfășurare, numeroase postări urmând a fi incluse pe acest blog.

Istoria acestui proiect începe în anul 2016, când în data de 3 Iulie am creat o pagină asemănătoare numită Travel To Photograph. Unele postări de pe această pagină, mai ales cele din Iulie 2016, sunt preluate de pe TTP. O lună și jumătate mai târziu am lansat ceea ce urma să devină Travellor Project. Inițial, Travellor a avut un caracter de blog, fiind o pagină bilingvă, tradusă și în limba engleză. În August 2017, acesta a primit aspectul unei galerii de imagini, aspect care a continuat pană în data de 30 Decembrie 2018 când am lansat prima versiune a acestui proiect, din nou în varianta unui blog. Am luat în considerare lansarea unei versiuni în limba engleză, dar acest lucru se va materializa doar dacă va exista cerere pentru așa ceva.

După cum spuneam și înainte, proiectul este unul în desfășurare. De aceea vă invit să îmi trimiteți sugestiile voastre folosind pagina de contact sau de ce nu, formularul pentru comentarii.

Cu stimă,
Daniel "Travellor"

Membri

Daniel B. (Iulie 2016 - prezent) - În prezent este singurul membru al proiectului. Inițial a creat Travel To Photograph ca mai apoi să relanseze proiectul sub denumirea de Travellor, fiind singurul membru constant al acestuia. El se ocupă de toate aspectele paginii, de la poze și călătorii până la scrierea de postări.

Foști membri

Alex C. (Iulie - Decembrie 2016) - A participat la realizarea unui număr mai însemnat de călătorii, atât pentru Travel To Photograph cât și pentru Travellor. În urma trecerii de la TTP la Travellor și a schimbării modului de postare, multe dintre călătoriile respective au fost omise sau refăcute. Câteva expediții au avut loc în zona Revetiș-Joia Mare-Dieci-Laz dar și în zona Aradului. Ultima călătorie efectuată a avut loc în data de 11 Decembrie 2016.   

Eduard F. (Iulie - Septembrie 2016) - A participat la realizarea de călătorii în primele săptămâni de existență ale Travel To Photograph, perioada Iulie-August 2016. A realizat și o expediție minoră pentru Travellor în Septembrie 2016. În urma trecerii de la TTP la Travellor și a schimbării modului de postare, multe dintre călătoriile respective au fost omise sau refăcute. Toate expedițiile au avut loc în zona Revetiș-Joia Mare-Dieci-Laz. Ultima călătorie efectuată a avut loc în data de 15 Septembrie 2016.
   
Alte apariții

Abel R. (Septembrie 2017) - A participat la realizarea unei singure călătorii pentru Travellor Project, în data de 15 Septembrie 2017.  

Emanuel F. (Iulie 2016) - A participat la realizarea unei singure călătorii pentru Travel To Photograph, în data de 10 Iulie 2016.

Florin P. (Iulie 2016) - A participat la o singură călătorie pentru Travel To Photograph, în data de 5 Iulie 2016.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Satu Mare, Județul Arad

Satu Mare este un sat în județul Arad situat la aproximativ 38 de km de Arad, municipiul de reședință al județului. Acesta aparține de co...